Girls1st sweden Libresse initiative
Girls1st Husregler
 


Girls1st är en ju en plats på nätet för tjejer, av tjejer där du kan mötas och dela information, inspiration, tips, tricks och berättelser – inte bara om första mensen utan om alla spännande förstagånger! Som tex. den där första kyssen, festen, pojk eller flickvännen, jobb kanske eller den första GÅNGEN-gången...
För att Girls1st ska funka såhär och för att det ska vara just en sån superbra sajt där alla känner sig sedda, hörda, uppskattade och välkomna så finns det ett par grejer som är ruskigt viktiga. Vi kan kalla dom Girls1st husregler och de är som följer:

INGA PERSONANGREPP!
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Du får absolut inte förolämpa, driva med eller kränka andra användare. Smutskastning och förtal, rasism och hets mot folkgrupp är självklart strängt förbjudet. Dessutom är det olagligt!!!

HA RÄTT ATTITYD!
Var trevlig och artig, snäll och omtänksam! Provocera inte och säg inget elakt till någon. Tänk på att det finns tjejer i olika åldrar här på Girls1st – så känner du att du vill prata om tex. avancerat sex så är detta inte rätt ställe. Sen är det ju också så, om vi ska vara petiga, att det faktiskt enligt lag, inte är tillåtet att ha samlag med någon innan du är 15!
Du får självklart inte hota någon eller vara aggressiv. Allt som skrivs på Girls1st ska vara skrivet med respekt för andra och på ett snällt sätt. Tänk på att du är en röst som andra lyssnar på!
Och kom ihåg att alla har rätt att tycka som dom vill, även om du inte håller med. Det är ju liksom det som är hela tanken med ett forum.

Bara för personer som ser sig som tjejer och bara seriösa personer, tack.
Du får inte använda Girls1st för kommersiella syften (alltså göra reklam för eller sälja produkter eller tjänster).
Girls1st är heller inte en dejtingsajt – så de som går in bara för att hitta tjejer kommer tas bort.
Respektera lagarna om upphovsrätt (du får alltså inte lägga upp material som du inte gjort själv). Girls1st.se tar inget ansvar för användare som bryter mot upphovsrätten genom att publicera material de inte har rätt att publicera. 
Läs mer under Användningsvillkor. Det är viktigt för oss att Girls1st ska vara en bra plats där alla kan få hjälp och stöd när man går igenom de där första gångerna (eller nått annat där man känner att man behöver lite extra stöd). Så med jämna mellanrum städar vi lite på sajten och tar bort inlägg som bryter mot reglerna, är olagliga eller sårande. Var snäll och hör av dig till oss om du ser något du tycker vi ska ta bort!

Bilder
Tänk dig för innan du lägger upp en bild. Alla användare kan lägga till ett foto i sin profil och fotot visas på Min sida och i forumet (om du inte valt att vara anonym). Alla som går in på sajten kan se din bild så tänk till två gånger på vilken bild du väljer att ladda upp. Laddar du upp en bild som är kränkande, obscen eller förolämpande så åker den bort.
Obs! Om du laddar upp en bild på någon annan än dig själv, till exempel en kändis, utan att ha bett personen eller fotografen om lov, bryter du faktiskt mot lagen.

TÄNK PÅ!!!!
Att många låtsas att de är någon annan än de är på Internet. Var nog med vem du pratar med och lämna ALDRIG ut uppgifter om dig själv på Girls1st. Tycker du att någon beter sig märkligt, ber dig om konstiga saker eller något sådant – säg till!

Ok. Det var det hela - våra husregler!
Kort och gott:
Var snäll! Sköt om dig! Hjälp till! Händerna på täcket! Och HA KUL!!!Nu undrar kanske du: vad händer om man bryter mot reglerna?
Vi tänker att reglerna här på Girls1st gör sajten bättre för dig och räknar kallt med att alla användare följer dom! Alla som, mot förmodan, skulle bryta mot reglerna eller som inte visar andra respekt kommer att bli blockerade från Girls1st! (Läs mer om våra allmänna villkor under Användningsvillkor).

Jo, just det! Här på Girls1st har vi hjälp av ett externt företag som fungerar som moderator. Dom hjälper till att hålla ordning på diskussionerna och tar bort grejer som strider mot reglerna. Eftersom dom är här och håller ordning så hoppas vi att vi får en lite finare sida med spännande, roliga, snälla och trevliga diskussioner.
Läs mer om moderatorns roll här 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.