Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Finns det något bra tips man kan ta till när man går runt och lämnar sitt CV för att få extrajobb? Så att dom minns en.
  • SVAR Jag får en massa cv:s till mina två företag och du har rätt, det är omöjligt att hålla alla om ens någon i minnet. Det ringer ofta samma människor till mig också och tjatar och det känns inte helt bra. Det blir inte så trevligt eller smidigt. När jag fick mitt första skrivjobb på 90-talet på en ungdomstidningen så tror jag att det delvis berodde på att jag hade skrivit ett jättelångt brev på orange papper och använde ett orange kuvert. Ja det låter banalt men det stack ut och sånt spelar roll. Om nån kom upp till mitt kontor i city för att personligen lämna ett brev som såg helt annorlunda ut så skulle jag iaf minnas den personen. Så prova att hitta på sätt där du kan sticka ut från mängden, men det får inte bli clown/pajas. Jag får då och då frågan från folk om det stämmer att jag sökte jobbet hos Kristian Luuk på Ultra iklädd gul kycklingdräkt, haha! Sanningen är att jag hade på mig en knallgul dunjacka av märket Moncler (ett märke som ”alla” hade på 90-talet, tänk dagens Fjällräven). :)
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.