Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
 • FRÅGA Författare, rockmusiker, polis, hajforskare... det är så mycket jag vill bli och göra. Vad satan gör man om man efter ett halvår inte ens vet om man vågar byta från samhäll till estetiska eller inte för att det är det man ser sig själv som?! All beundran åt dig! :)
 • SVAR Eftersom du inte kan bestämma dig så tycker jag att du inte ska göra någonting, annat än att plugga hårt. Byt inte till något som gör att du måste läsa in en massa ämnen när du bestämt dig och ska söka till universitet. Och det är inget konstigt att du inte vet vad du ska bli, vem vet det?
 •  
 
kommentarer
 • nykteristsexuell
  Publicerad 26 feb, 2012, 15:30
  nykteristsexuell Med facit i hand: Jag bytte till estetiska och har inte ångrat det en sekund! Jag fick en förhållandevis lätt övergång tack vare att programmen var väldigt lika varandra och jag hade bra lärare som hjälpte mig att komma ikapp. Programbytet gav mig det lyft jag behövde. Jag vet nu vad jag vill läsa efter studenten - en folkhögskolekurs i projektledarmetodik och/eller en universitetskurs i ungdoms- och missbrukarvård. Mitt mål är att bli polis, sexualupplysare, nykterhetsrörelsekonsulent eller fotograf, eller egentligen ett socialt och omväxlande jobb där jag känner att jag kan hjälpa och göra skillnad. Jag känner mig mycket mer hoppfull och laddad inför framtiden och njuter av gymnasiet ihop med mina klasskamrater. Härligt!
   
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.