Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag har sökt typ 10 extra-jobb men inte fått nått...Det känns så deppigt. :( Jag vill verkligen ha ett jobb, vad ska jag göra?
  • SVAR Om du har gått ut gymnasiet så är mitt allra bästa guldtips att skita i Sverige. Ta första bästa plan till en storstad t ex London. Där kommer du få ett jobb i en bar/som nanny/i butik/i bageri/på kafé fortare än kvickt. Engelsmännen älskar svensk arbetskraft och det går att bo okej om man delar lägenhet med ett gäng vänner. Kanske att ni får bo en bit utanför citykärnan men det är det värt. Då får du vänner för livet, ett språk flytande, erfarenheter och skinn på näsan och en massa fun! Jag fattar inte att unga människor stannar kvar i Sverige när de kan vara fria och resa och jobba ute i världen. Går du fortfarande skolan är det ju lite knivigare. Och bor du dessutom i en liten stad så kan det vara svårt att få extrajobb eftersom det helt enkelt finns färre jobb där. Du får systematiskt söka dig igenom bransch för bransch: städare, hotell, bar, krog, McDonalds, matvarubutik, lager, kafé, sport/simhall, posten, telefonförsäljning mm mm.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.