Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hejsan jag är en tjej på 18år. och aldrig jobbat för går ju i skolan. men när jag går runt frågar dom efter CV och jag har ju inte jobbat eller haft några andra erfarenheter i arbetsliver. så vad ska jag skriva? eller ska jag bara skriva ett persoligt brev?
  • SVAR Jag tycker att du omedelbart ska skaffa dig erfarenheter som du kan sätta upp på cv:t. Det kan vara passa barn, städa på din mammas jobb, hjälpa barnen med läxor på fritis, träna småkillar i innebandy etc. Det behöver ju inte vara riktiga avlönade jobb utan mer bra erfarenheter. Hör av dig till organisationer som t ex Bris eller Stadsmissionen och fråga om du kan hjälpa till med något, vad som helst. Detta kommer inte bara vara roligt och lärorikt utan dessutom passa utmärkt på ditt cv! Jag har ju anställda och söker ständigt efter rätt folk och fick i dag in ett cv från en ung tjej som hade gjort extremt mycket saker trots hennes ringa ålder, det var allt från barnvakt, au pair, kafe, eventjobb etc etc. Just sådana cv:s är alltid mer intressanta än de som knappt gjort någonting. Börja sälja toapapper eller åka iväg med grannarnas grovsopor, bara du gör nåt! Ingen vill nämligen anställa någon som inte visat nån go eller framåtanda! Jag måste snart börja peppa min elvaåring att skaffa sig jobberfarenheter som hon kommer ha nytta av sedan. Ingen vill ha nån som ser ut som en slacker på papperet!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.