Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA jag vet inte om det är fel att skriva en sånhär fråga men jag funderar på det här med ork. Ork och energi. jag skulle ju, som så många, andra vilja ha ett jobb någon gång i framtiden. men det känns ju liksom rätt hopplöst när man tittar på arbetsförmedlingen och alla rappoerter om att det inte går att få jobb. jag önskar att det inte vore så men jag tappar helt peppet på att plugga. har svårt att hitta energi när det ändå känns som om att man bara kommer att bli arbetslös. Hur tar man sig ur detta? Hur ska man kunna känna sig sugen på framtiden när allt är såhär?
  • SVAR Ta en paus! Åk utomlands! Det är ganska lätt att få jobb t ex i London, i alla fall säger mina unga vänner det. De får lätt jobb i barer och i butiker. Så ta chansen, åk till nån annan storstad och prova lyckan där. Lär dig språk och få vänner för livet och en massa erfarenheter du kommer ha med dig resten av livet. Det är nu du är fri och kan göra lite som du vill - ta då chansen. Du kommer ångra dig sedan när du sitter fast med familj och lån och hus. Det är nu du ska göra galna grejer och aldrig sova. Kör hårt nu!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.