Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Heej! jag är 16 oc h går i 9:an ... mina vänner och jag ska ha en fest men vi vet inte om vi ska bjuda killar för det är en killen jag gillar men jag tror knapast att han dricker.. han och jag går i samma NO-grupp men jag är för ocool för honom. Men ja och mina vänner vet inte hur vi ska göra för att bjuda killar kan bli mycket som blir förstört menar att vi vill inte att det ska bli någon "sup fest" och det är det ända dem killarna som dricker! ... vi alla är som ett ? vet inte hur vi ska göra :O hjälp sökes!
  • SVAR Ok som jag har förstått skulle du vilja ha en fest där killarna inte dricker? Jag fattar med att du inte vill att det förstört och med killar kan det lätt bli det. Framförallt om dem här killarna gillar att dricka. Kan ni inte försöka säga att ni inte vill att folk ska bli för fulla på festen? Att ingen får dricka eller att folk får dricka men måttligt, det är alltid svårt att styra andra, och om folk vill bli fulla så kommer dem bli det eller så kommer de gå från eran fest. Antingen så har ni en tjej fest eller så har ni en fest men ni kanske får ha det i en lokal eller någonstans där saker inte kan bli förstört. Som sagt ni kan aldrig styra vad andra tänker göra, bara er själva. Och det verkar som att du är väldigt osäker på den här festen. Ledsen för att jag inte kan ge dig ett direkt svar, men du måste nog känna efter själv vad du är beredd och kan göra.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.