Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! :) Den här frågan kanske är lite weird eller .. Jaa. Men såhär äre, jag är en 14 årig tjej som är ganska framåt och ''poppis'' eller vad man ska säga. Men alla mina kompisar har typ rökt druckit och varit på väääärsta festerna. Men inte jag. Jag säger inte nu att jag vill röka och dricka. Det är därför jag inte har varit på såna fester. Och dom ska liksom aaaalltid fråga; Ofta du inte ha rökt? Ofta du inte har druckit? Men omg, då måste du prova. Jag faller inte för grupptryck, jag får jätte lätt skuldkänslor. När mina kompisar frågar om jag vill ha cigg eller nåt så säger jag bara nej.. Jag märker att dom snackar om det sen och att dom tycker jag är konstig. Vad ska jag göra? Snälla hjälp mig! :)
  • SVAR Hej Jag fattar verkligen vilken situation du är i, jag själv har aldrig rökt en cigarett i hela mitt liv och drack inte alkohol förrens jag var 18. Och folk ser ganska lätt ner på en, eller pratar om en när man inte är som dem. Men jag tycker att du är grym som står på dig och det ska du fortsätta göra, om du inte vill dricka eller röka så ska du inte göra det, och om dem inte kan acceptera det är de ändå inga du ska hänga med. Ju mer du står på dig desto starkare blir du, och gör inget du inte vill. Kommer bara sluta med att du ångrar dig. Följ det du själv vill, och sök inte bekräftelse hos andra. Den enda personen som ska trivas med dig i slutändan är du själv.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.