Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej bruden! Jag sla ha min första tjejkväll när jag fyller 11 år, 11 kompisar är bjudna, men det finns vissa som fortfarande är som 8 åringar, det kan kännas konstigt att kolla på hångel filmer då ju :P Jag vet inte vilken film jag ska kolla på, den ska vara lite romantisk och komedi, och gärna lite snyft snyft, men den ska passa till de flesta åldrar lixooom. Sen vet jag inte vad som händer mer ? Äta, spela lite spel, tjejsnack, godis och film. Jag måste hitta på något mer ?Inget tema som du skrev till Molly, det skulle stått på inbjudnings kortet isåfall. Snälla, hjälp mej! <3 Det är två dagra kvar, på fredag, så jag behöver veta kanska fort :p Kram!
  • SVAR Hej, oj ledsen att jag såg detta lite sent, men förhoppningsvis kommer det komma fler tjejkvällar! Filmer som är bra enligt mig och som passar en tjejekväll, är The notebook, Mean Girs, Shes all that, Legally blonde, är några som vi alltid brukade kolla på! Sen tycker jag att det bruka räcka med 1-2 filmer, lite spel, och en massa godis och snacks. För det som är roligast med en tjejkväll är att sitta och snacka med alla sina tjejkompisar och för mycket aktiviteter kan lätt bli lite för mycket. Man ska ju umgås! Hoppas detta hjälpte lite och att du nu är lite mer föreberedd för nästa tjejkväll! Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.