Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej. Jag är 14 år och jag vill gå ut o festa mina kompisar eller dem flesta av mina kompisar får gå ut och festa och ha kul på t.ex. helger och högtider som t.ex. nyår och midsommar och sånt. Men jag får inte gå ut och festa med mina kompisar för mina föräldrar. och på festerna är det ju sprit och sånt. jag tycker det är orättvist av mina föräldrar att inte jag får gå ut och festa. hur ska jag göra för att dem ska lita på mig och låta mig gå ut och festa detta året? (2011) fyller 15 i november 2011
  • SVAR Hej! som jag sa tidigare tror jag främst på ärlighet, om du är helt ärlig med dem förklarar vart festen är, och inte ljuger, så kommer du bygga upp ett förtroende. För så fort du ljuger och de kommer på dig kommer det bli ännu svårare för dem att lita på dig. Och framförallt det kommer bli supersvårt för dig att få gå på fester. Förklara vart festen är, vilka som kommer vara där, att du ringer dina föräldrar om det skulle vara något, att du inte går hem själv m.m. Få dem att känna sig trygga och att de kan lita på att inget händer deras dotter. Det är nog mitt bästa tips.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.