Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! jag är en tjej på 14 år och har ett problem: mina kompisar älskar att fara och festa men jag är inte klar för det ännu känner jag, jag känner mej väldigt otrygg på fester med masssa människor som dricker (jag vill inte dricka) och så. så vad ska jag säga till dem när de frågar om jag kommer med?? jag kan inte varje gång säga att jag är sjuk, och jag vill inte heller säga: därför att jag känner mej otrygg (de skulle tycka att jag är heltöntig, fast de är mina vänner). hoppas du förstår och kan hjälpa! kram från en orolig tjej.
  • SVAR Känner igen mig helt i det du säger, jag gillade inte heller att dricka och var inte mogen för det, men mina vänner däremot älskade att gå på fester och festa. Själv brukade jag alltid skylla på att jag var tvungen att vara hemma tidigt. Så ibland följde jag med dem ett litet tag, sen när alla började bli berusade skyllde jag på att min mamma hade sagt åt mig att vara hemma den tiden och att jag var tvungen att gå. På så sätt kunde jag ju inte dricka heller eftersom att jag alltid skulle hem tidigt, sen berättade jag för mina vänner att jag inte ville dricka. Och det var inget problem för dem, men det gäller att du aldrig dömer ut dina vänner för att dem dricker, utan respektera det faktum att dem vill festa och dricka, för då blir det lättare för dem att respektera dig. Hoppas jag kunde hjälpa, tveka inte att fråga något mer!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.