Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej jag är en tjej som nyss fyllt 14 i december och jag vill ha ett party som är typ mittemellan kalas och party, alltså inte ett barnkalas och inte så mycket dans men vad ska man gör då på eftermiddag/kvällen med många kompisar som gillar/inte att dansa, det flesta gillar att sjunga på singstar och sånt men mickarna är inte så bra så måste göra något annan också.. ;O Vad ska man äta och typ partygodis o sånt? :p M.V.H. Bella Bus! ;D
  • SVAR Hej Bella, bästa partygodiset enligt mig är ju det klassiska, en massa lösgodis. Sen kan det vara kul att ha en massa cupcakes i olika färger och smaker, om du vill att festen ska vara lite annorlunda och ha en tvist. Baka en massa själv ta lite inspiration härifrån http://www.cupcakesthlm.se/. Sen angående vad ni kan göra så är ju singstar jättekul, kanske något roligt spel, twister är alltid ett bra partyspel, eller så kan alla dekorera eller smaksätta sin egen cupcake! sen brukar man oftast ha väldigt kul när man är med goda vänner och har en massa godis eller bakelser! Goda vänner och en massa snack är det allra bästa!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.