Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej.. jag mår ganska dåligt över en sak. jag skulle sova över med en tjejkompis, hon går i 9:an och jag i 7:an. hon dricker inte eller nått, hon e som en 7:a. sen skulle hennes kompis ha en övernattning, så vi såv där ist. men så drack de jätemycket. jag och min kompis va de ända nyktra. de va 2 tjejer (ena min kompis kompis) och en annan, den andra tjejens kille va oxå med, men han va inte så full. men de 2 fulla tjejerna va fiktigt packade! de bara spydde och spydde, sen gick de ut på balkongen och vinglade runt, vi va ensamma hemma. när de typ spydde och så, så sa jag till min kompis att jag ville gå hem, jag kännde mig inte bekväm i sitvationen... men jag lovade att inte säga något till någon, för då skulle de inte få träffas mer, så nu har jag ingen att snacka med om de, för jag vill ju inte såra och svika.. men jag sa de till mina 2 bästisar... fast de e ju inte samma sak...
  • SVAR Jag tycker inte att du ska tänka på den här händelsen för mycket. Jag förstår om det var en obekväm situation och det var jobbigt för dig. Men dina vänner är egna personer och någonstans så är det inte ditt ansvar att se över dem. Tycker inte du ska skvallra på dem, utan tycker att du ska försöka göra det klart för dina vänner att du inte vill hamna i en sån situation igen, och om du vet att de kommer dricka en kväll sov inte över då, eller gå hem på direkten när du ser att de dricker, då slipper du må dåligt eller känna ansvar över dem i efterhand. Undvik situationer du mår dåligt i. Förhoppningsvis förstår dina vänner dig och kommer inte låta något liknande hända igen. Men just nu tycker jag att du ska försöka släppa den här händelsen för din egen skull, du ska inte må dåligt över något dina vänner har gjort.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.