Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej kan du hjälpa mig med ett litet problem. Jag är en tjej på 14 år. Jag är ganska bra på att fixa förhållanden och sedan Dumpa killen.. Men nu har jag skaffat en kille jag verkligen gillar som bryr sig om mig. Men jag har lyckas fått nått player rykte. Och alla där jag bor är typ blattar Och jag är svensk med blont hår och blåa ögon. Jag har Svårt att säga nej så när inte min kille Är med så brukar dom taffsa på mig , och dom är vänner med min kille. Tänk om nån ser dom och säger till min kille :/ Då gör han nog slut vad ska jag göra Mvh becka
  • SVAR Hej, jag tycker att du ska prata med din kille, att du känner att det är svårt att säga nej, men först tror jag att det är viktigt att du funderar på varför det är svårt att säga nej. Det viktigaste du har är ett nej, och det viktigaste som finns är att respektera andras nej. Om du förklarar för din kille tror jag att han förstår dig lite bättre, och sen är det faktiskt viktigt att din kille inte blir sur på dig utan även på sina vänner, om de beter sig så mot dig. Det är inte alls okej, och jag hoppas att du har styrkan att säga nej nästa gång. Högt och tydligt. Respekterar de inte det tycker jag att du ska gå därifrån. Du har rätt att bestämma över vem som får ta på dig och när.
    Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.