Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! nu är det såhär att jag har varit på två " riktiga " fester förrut (med killar och alkohol osv.), jag är 14. men på båda festerna har jag fått liksom en klump i magen; det har inte kännats tryggt alls, så båda gångerna sa jag att jag var sjuk och gick hem. jag har hellre velat sitta hemma i soffan med mamma och se på nån film! fast mina vänner tycker det är askul och vill festa hela tiden. jag undrar varför jag känner såhär, kan det ha något att göra med att jag är väldigt sent utvecklad (fysiskt, har inga bröst ännu och är väldigt kort) eller så? kram från en orolig tjej
  • SVAR Nej tror inte det har något med din utveckling att göra, har nog mest med att du har andra intressen. Jag var likadan i din ålder, jag drack inget och tyckte sällan det var roligt på festerna jag gick på. Mest på grund utav att att det var ganska mycket folk man inte kände, en ny miljö, folk drack alkohol m.m Man känner sig alltid lite obekväm när det är en del främlingar samt killar på en fest. Det är alltid tryggare och roligare när man bara är med sitt gäng. Ta det lugnt och stressa inte fram något. Du är inte konstig, det är normalt att inte känna sig helt trygg i nya situationer miljöer och med främmande folk. Ta det lugnt och gör det du känner för, då kommer du m mycket bättre också.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.