Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
 • FRÅGA Jag bor hos en fosterfamilj och alla mina vänner får vara ute på sommarlov typ till 12 men inte jag jag får bara vara ute till 11 ibland äre bara för att jag inte bor med mina riktiga föräldrar? JAG vill oxå vara ute så länge, jag är liksom 14 år snart jag är inte en barnunge:(
 • SVAR Hej Emeliee!
  Vet du, jag tror inte att det har något med dina fosterföräldrar att göra, olika föräldrar har olika tider liksom. Mina föräldrar var alltid stenhårda med tider när jag var yngre, de var lite snällare mot min lillasyster för då var de inte lika oroliga. Har du pratat med dem? Kanske är de mest oroliga och ni kanske kan försöka på prov att du får vara ute lite längre. Om du sköter dig borde det ju egentligen inte vara något större problem med att du får vara ute lite längre ibland. Sen kan jag tänka mig att det beror på vad ni gr och hur mycket dina fosterföräldrar får reda på. Jag tog för vana att berätta så mycket jag kunde för mina föräldrar, då blev de lugnare, och kände att de hade lite bättre koll. Sen fick de träffa några av mina vänner så att de visste vilka de var. Det var enklaste sättet att köpa mig några fler minuter innan jag skulle vara hemma. Och när jag visade att jag skötte mig kunde de inte säga så mycket mer. Så prata med dem, förklara som du gjort för mig och säg att du vill vara ute för att träffa dina vänner, inget annat.
  Hoppas ni kan lösa det,
  Kram Emerentia
 •  
 
kommentarer
 • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.