Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
 • FRÅGA Många av mina kompisar får festa av sina föräldrar, gå ut till sent, sova över och andra saker. Jag får inte göra något av detta av mina föräldrar, snälla hjälp mig, hur ska jag göra så att dem litar på mig, jag får inte ens vara eller gå ut med mina kompisar på min fritid, jag är 15 år gammal och snälla Emerentia jag behöver din hjälp!
 • SVAR Hej där,
  det här är en knivig fråga tycker jag, det låter tråkigt att det känns som att dina föräldrar inte litar på dig, kanske att ni skulle sätta er ner och prata om det, så att du vet varför, är de bara oroliga eller tycker de att du gjort något någon gång som får dem att tvivla. När ni pratar om det kan du ju säga som det är, att du vill gå ut och träffa dina kompisar, och så kanske ni kan komma överens om en gemensam tid, kanske är det smart att ha en tid för om de vet vart du är (om du är hos någon kompis eller så) och en tid om du bara är ute. Föräldrar brukar vara oroliga när man är 15, det är då man börjar bli en egen person, många dricker första gången i den åldern och några träffar sin första flick- eller pojkvän. Så det är inte så konstigt om de oroar sig, men jag förstår om det känns tråkigt, prata med dem och få dem att lita på dig, om ni kommer överens om en gemensam tid, var hemma då och när de ser att det fungerar, kanske ni kan prata igen och utöka tiden lite. När jag ville börja vara ute om kvällarna kom mina föräldrar och jag överens om att de alltid skulle hämta mig, det gjorde att de var mindre oroliga och kände att de hade en bättre chans att hänga med i mitt liv. Sen presenterade jag mina vänner för dem, så att de visste vilka jag träffade, det gjorde det säkert lite lättare också!
  Hoppas ni kan prata och komma överens om något bra!
  /Emerentia
 •  
 
kommentarer
 • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.