Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
 • FRÅGA ska på fest om typ två veckor och antar att det blir alkohol. Jag vill på ett sätt dricka men på ett sätt inte. Jag hatar att tappa kontrollen och vill inte bli så full så jag spyr osv (måste också hålla masken för föräldrarna när jag kommer hem sen). Min fråga är, hur mycket tål man när man dricker för första gången? Är det en öl, en halv cider, fyra blandningar med vodka och läsk....? Hur mycket "ska" jag dricka för att göra det men ändå ha kvar kontrollen? Ska jag vänja upp mig, typ sno en öl av pappa och sen börja med två klunkar, någon dag senare fyra osv? Jag vill dricka för att visa att jag "kan", är allmänt nyfiken osv men får INTE tappa kollen på omvärlden...lite lagom bara. Frågan är bara hur jag får det där "lagom drickandet" Skulle vara jättetacksam för svar, kram!
 • SVAR Hej!
  Nu är det ju så att dricka ska en inte göra förrän en är 18 och det finns egentligen inga tips på att dricka utan att bli full, för full, det blir man av bara farten. Om du kan tycker jag att du ska avstå. Att inte dricka eller dricka lite är egentligen det enda som går från att inet bli full. Att vänja sig på två veckor går inte riktigt och jag tror att det bästa är att inte göra det egentligen. När en dricker första gången slår det så lätt slint, det är svårt att dricka lagom och plötsligt kräks en och mamma eller pappa får komma och hämta.
  Åh jag vet inte riktigt hur jag ska skriva, men är du under 18 måste jag hänvisa till att det inte är okej, och att det inte är tillåtet enligt lag. Är du över 18 bör du dricka med måtta.
  Hoppas du får en bra fest, kram Emerentia
 •  
 
kommentarer
 • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
 • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.