Girls1st sweden Libresse initiative
Stormig Kärlek
 

Caroline Sandström var den som vann uppdraget, att styla på temat stormig kärlek, i senaste Stylisterna på Kanal5.se. HURRA!!!
Här är den vinnande stylingen och hennes tankar om vikten av att ha drömmar.

En dröm kan vara något som aldrig blir till verklighet men utan en dröm kommer du ingenstans i livet. En dröm är något som du alltid kommer att ha med dig och som ingen kan ta ifrån dig förutom du själv om du slutar att drömma. En dröm kan vara något du drömmer på natten, det kan även vara en önskan om att du ville spendera mera år med din mormor som gick bort alldeles för tidigt, en dröm om ett jobb som du alltid har velat uppnå eller en dröm om att killen du är totalt upp över öronen förälskad i skall bli förälskad i dig. Vi drömmer dagligen om olika önskningar som skall slå in, det kan både vara saker som kanske är helt omöjliga men också saker som är helt möjliga. Oavsett vad du har för dröm, är det viktigt att du drömmer, för utan en dröm, hur skall du då veta vad du verkligen önskar? En dröm är aldrig fel att ha, det som är just så fantastiskt med drömmar är att du får drömma vad du vill och det är aldrig någon som kan säga åt dig om vad du får, och inte får drömma.

Jag drömmer flera drömmar per dag och jag sätter upp nya mål hela tiden genom mina drömmar. Det är inga stora mål och drömmar jag har, det är små drömmar som lätt kan slå i uppfyllelse, men det är även de drömmarna som slår in som ger mig den extra pepp jag behöver för att ta mig vidare till nästa dröm och även större. Genom att tänka såhär vet jag att drömmar kan slå in, och jag vet att drömmar kan bli verklighet, huvudsaken är bara att man vågar drömma och att man tror på sig själv att man kan uppnå drömmen.

Min stora dröm är att jag ska bli den person jag vill vara och att jag skall vara på en plats i livet som jag älskar, med personer jag älskar samt med ett jobb som jag älskar. Det viktigaste för mig är inte vad jag bor eller vad jag tjänar utan att jag älskar det jag gör, för om du älskar något som även är din dröm, kommer du att gå långa steg i livet. Min dröm är inte nära, men jag nuddar vid den. Delar har jag redan uppnått men det är mycket kvar som jag drömmer om. Jag kanske aldrig uppnår min största dröm men det viktigaste är att jag bevara den hela liver, oavsett vad. Det viktigaste är inte att uppnå allt, man måste inte vara där jämt, utan det viktigaste är att du har roligt och trevligt undertiden och att du gör saker som du trivs med och som du är stolt över. Det finaste med drömmar är att du kan vara vem du vill, du kan vara den där prinsessan som lever i sitt slott eller affärskvinnan som erövrar världen. Jag vet vad min dröm är och den kommer jag hålla fast vid, jag tror på mig själv och att jag kommer uppnå min dröm en dag men jag vet också att det inte kommer att hända imorgon. Ibland tar saker tid och du måste kämpa hårt, men sluta aldrig drömma, för utan de kanske du glömmer ditt mål och ger upp på vägen.

Caroline SandströmSe avsnittet av Stylisterna på Kanal5.se!
Läs om Stylisterna här.

 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.