Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! En fd klasskompis och jag hade som en flört ett tag, han kunde va jätte gullig ibland i skolan lite så där i smyg och vi kunde smsa med varann i timmar och prata om allt mellan himel och jord. Vi sågs en dag och hade det jätte trevligt, men när vi skulle ses en annan dag hade han skickat ett sms där han tackade och sa att jag var en schysst vän för att jag hade fått tag i biljetter till det vi skulle göra, han visste vad jag kännde och därför reagerade jag extra mycket. Vi började bråka och sen pratade inte jag med honom på ett tag. När det hade gått cirka en vecka frågade jag om vi kunde lägga allting bakom oss vilket han gick med på. Sen dess har vi varken setts eller pratat om det, problemet är att det är allt som snurrar i mitt huvud just nu och jag vet inte vad jag ska göra. Jag önskar bara att allt kunde bli som förr igen. Om jag försöker smsa honom nu så svarar han inte, han kan göra det om jag t.e.x frågar hur han mår, men aldrig annars och jag tycker verkligen det är skit jobbigt.. Vad kan jag göra?
  • SVAR Jag tycker du ska berätta för honom, det brukar kännas bättre då, även om han inte svarar eller säger något vettigt tillbaka så är det bästa att abra få ur sig det. Så skriv eller maila, men berätta allt och se vad som händer, om han ignorerar har du i alla fall fått det ur dig och det är säkert lite enklare att gå vidare, även om det fortfarande är svårt...
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.