Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! jag har tyckt om en kille sen sommarlovet nu. Allting gick så bra mellan oss, Vi gick inte för fort fram eller nånting, det var mest att vi låg och höll om varandra, höll varandra i händerna och masserade varandra osv. Men efter ett tag blev han små irreterad på mig för att han tyckte att jag bara ville ses på nätterna, men så var det inte! jag hade tråkigt en natt och frågade han och nån till om nån ville komma och hitta på nånting. Men han trodde jag va ute efter nånting annat. Jag förklarade för honom hur det var, att det inte bara var han som jag frågade. Då började han snacka om att han inte ville vara en i mängden. Vi skrev och pratade med varandra, var med diskutioner. Han visste inte att jag gillade honom, jag hade inte visat det på något sätt jag har svårt med sånt sen mina 2 senaste förhållanden då båda var otrogna mot mig. Jag skrev en text och skickade iväg till honom. Men han sa att det nog var bäst om vi skulle vara vänner. Om jag ska vara helt uppriktig så älskar jag honom. Men allting känns bara så konstigt, han får för sig att sitta och försöka få mig att säga att jag gillar honom osv. nästan varje dag gör han det, och när vi träffas så ska han vara så mysig och när gången. Förra veckan kom han hem till min kompis och skulle överaska mig. Ibland får jag en fattning om att han kanske gillar mig lite ändå, eller så vill han bara leka med mig? Han är 3 år äldre än mig. Alltså så fyllde han 18 det här året. Jag har pratat med min närmsta killkompis som även känner honom lite smått. Han säger att killen som jag gillar antingen måste tycka att det är roligt att jag gillar honom, och därför leker han med mina känslor, eller så är det att han gillar mig lite med är osäker på sig själv. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Jag sitter och skriver texter om honom varje natt, jag kan bara inte sluta tänka på honom. har du några förslag? tycker du att jag ska prata med honom? tror du att jag har en liten chans att han gillar mig? eller tror du att han bara leker med mig? Jag skulle bli väldigt tacksam om du skulle kunna hinna svara på min fråga. jag behöver verkligen hjälp, jag mår psykist dåligt av det hära. kram!
  • SVAR Hej Soffipropp! 
Det är så svårt det där, men jag tycker nog att du ska säga något till honom ändå, tänk om han gillar dig och behöver höra det för att våga. Leker han bara med dig är han ett pucko, men då kan du i alla fall säga ”jag gillar dig, men om du inte gillar mig vill jag att du låter mig vara” Det har du rätt till och det ska han respektera. Så sätt dig ner och prata med honom, förklara varför det är svårt att säga att du gillar honom och att det är därför det tagit sån tid. 
Lycka till

    Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.