Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Det är så att jag under en tid träffat en kille. Han är helt underbar på alla sätt och vis. Men helt plötsligt insåg jag att jag gått och blivit kär i honom. Men jag vet att han inte vill ha ett förhållande just nu. Det har han varit tydlig med. Och jag har tänkt "fine", enda tills nu och ett par månader tillbaka.. då jag verkligen insett att jag är kär i honom, på riktigt. Situationen blev tillslut så jobbig att jag ringde honom och berättade som jag kände. Så nu tvingar jag mig själv att ta en paus från honom. Tagit bort hans nummer, hideat honom på Facebook och så. Stängt honom ute så gott det går. Med hopp om att känslorna ska svalna. För jag vill verkligen inte klippa banden med honom. Han betyder för mycket för mig. Han frågade om vi kunde fortsätta vara vänner, då sa jag "ja". Men så har jag börjar fundera på om jag någonsin skulle kunna umgås med honom som jag umgås med andra vänner, prata med honom som en vanlig vän och allt sånt. Vi två har liksom aldrig "bara varit vänner", eftersom det aldrig började där. Men jag älskar att vara med honom, prata med honom och allting. Han inbringar en trygghet och är en av få som kan få mig lugn. Han är en fantastisk människa och vi klickar så bra. Det vore förjävligt att förlora honom. Men hur gör man om man är kär och fortfarande vill kunna vara vän med killen, alltså fortsätta ha kontakt och umgås? Hur gör man för att känslor ska svalna? Jag vill det här mer än någonting annat. Vill inte tvingas bryta kontakten med honom för gott bara för att jag är kär och han inte är det.
  • SVAR Jag har faktiskt ingen aning, när jag har behövt att känslorna ska svalna har jag helt enkelt bara tagit bort personen ur mitt liv. Jag tycker du ska prata med honom och förklara, kanske säga att du känner att du behöver ha en liten paus, för att kalra av att vara hans vän igen, som du ju verkligen vill vara. Så kanske ni kan resonera lite tillsammans liksom och hitta på något bra. Något som funkar för er båda. 
Lycka till Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.