Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! det är så här att jag är 14 och är tillsammans med en kille som är 19 ( vi har varit tillsammans sen i april ungefär ). det är ju som sagt 5 års skillnad på oss och mina föräldrar verkar inte helt "nöjda" med det, så vågar inte ta hem och visa upp honom för dem. är det konstigt att vara ihop med någon som är så mycket äldre än mig själv just nu?! och många säger alltid när jag frågar " men han är väl för gammal för dig" eller " men han vill bara ha sex, med dig fattar du väl?" så därför undrar jag, om du som vuxen tycker det är lika konstigt? tacksam för svar! :)
  • SVAR Hej Bluegirl! 
Ja du, det är lite knepigt det här med ålder, det är det verkligen, en själv har många funderingar och andra har en massa åsikter. Jag tycker att det är viktigt att du verkligen känner efter och att han känner efter och att ni känner efter tillsammans. Enligt lagen är det sexuellt utnyttjande av minderårig då du är under 15, det kan vara bra att ha i bakhuvudet. Men jag tycker att ni ska prata om det. För fem år när en är 14 är ganska mycket och gymnasiet förändrar så mycket och allt sånt. Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.