Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej cissi! jag är en väldigt blyg tjej med väldigt dåligt självförtroende som går sista året på gymnasiet, estet. jag har aldrig varit kär för jag har så himla svårt för att släppa in någon på livet, men det är så här att jag tycker om denna kille, jag känner inte honom, utan jag har bara sett honom. problemet är att jag har haft känslor för honom nu i ett år och jag vet inte vad jag ska göra, det låter säkert jätte töntingt men jag bygger alltid upp så himla stora bilder framför mig, ingen vet någonting om det för jag vågar inte tala om det för någon, jag har varit inne på att bli vän med honom på facebook, men jag är så himla rädd för att han inte ska känna som mig, han är nämligen kompis med några i min klass och jag är rädd han ska tala om det för dem, prata med dem i min klass har jag också tänkt på men det vågar jag helt enkelt inte. Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag såg honom, musik estet, med halv långt rufsigt hår- ja perfekt i mina ögon. saken är den att han verkar också jätte blyg, lika blyg som jag, på något sätt känns det som om han känner likadant, jag vet inte hur jag känner det, men han slår blygt ner blicken varje gång jag går förbi (jag har sett att han sneglar lite på sidan), han vågar titta på mig när jag inte vågar titta på han och tvärt om, det har hänt några gånger att våra blickar har möts och då blir det inte som om när man möter en vanlig människas blick utan båda slår snabbt ner blicken, ja jag har bara känslan helt enkelt. nu är frågan hur ska jag göra, vad hade du gjort? jag är så himla rädd att han ska träffa någon annan eller för att han inte alls känner som jag och jag tänker alltid nästa gång han går förbi ska jag titta, men så kommer han och jag blir lika blyg som alltid. nu blev detta jätte långt och jag låter säkert helt omöjlig, men bara skriv vad du tror och vilken känsla du får av det jag berättat. tack så mycket!!
  • SVAR Åh fina du! Jag känner igen det där så himla mycket. Jag var aldrig särskilt blyg, FÖRUTOM när det kom till killar. Då var jag livrädd och ja... Gick runt och var kär i smyg i evigheter. Men så lärde jag mig att våga... Att våga testa, bara lite i alla fall. För vad är det värsta som kan hända om du addar honom på Facebook? Vad? INGEN kommer tycka att du är töntig eller liknande för det! Herregud, folk lägger ju till varann på fejjan hela tiden, det behöver ju absolut inte betyda att man raggar helt uppenbart. Jag tycker inte alls dina känslor och töntiga, och det ska du inte tycka heller. Du har en crush på en kille som verkar fin och bra och då är det bara att följa den känslan. Ta det steg för steg, kolla av om han verkar gilla dig också (det verkar det ju som på det du beskriver). Tänk inte så mycket på vad "alla andra" kommer tänka, skit i "alla andra"! Det här är ditt liv och ditt pirr i magen och ingen ska stoppa dig från att göra det du vill och känna det du känner! Så adda på fejjan, skicka något trevligt mejl där och bara småprata, koll aom ni har några gemensamma intressen, om ni ska på samma fest/spelning eller liknande... Steg för steg som sagt. Du kommer rätt snart fatta om han gillar dig också. Livet ÄR faktiskt för kort för att man ska kasta bort massa värdefull tid på att gå runt och vara rädd och inte våga. VÅGA! Jag tror stenhårt på dig! Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.