Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej Cissi! jag har några problem. jo det är så att jag är ihop med en kille, men jag har tänkt att göra slut pga att jag inte känner likadant för honom som jag gjorde förut+ att jag är störtkär i en annan kille. Men det är så att han är så himla kär i mig och jag vill inte såra hans känslor, hur ska jag göra? Och så har jag ett annat problem med killen jag är himla kär i. Jo det är så att det är min bästa kompis ex och dom har nyss gjort slut, så han har fortfarande känslor för henne. Desutom så vet jag inte om han känner likadant för mig. Han har frågat mig om att dansa men det är så att vi är jätte bra vänner så jag vet inte om han menar allvar eller skojar? Och så bor han långt ifrån mig och är 1,5 år äldre. Snälla hjälp!
  • SVAR Hej du! Jag tycker du ska börja med att ta tag i det här med din nuvarande kille. För du gör helt rätt som vill göra slut, eftersom det aldrig är schysst att vara ihop med någon man inte är kär i längre, framförallt inte om den personen är väldigt kär. Göra slut är aldrig enkelt, men det finns EN regel: man gör det alltid irl. Face to face. Inte via mess eller mejl, det är bara oschysst. Säg som det är, linda inte in saker bara för att vara snäll. Ärlighet svider men är det enda rätta i längden. Du kommer må mycket bättre efteråt om du varit helt rak och ärlig. Visst, din kille kommer bli ledsen och sårad, men du har i alla fall varit helt ärlig. Du kan ju säga det att du hade sårat honom mer genom att fortsätta vara ihop med honom... Sen det här med den andra killen, han du är kär i och som även är din kompis ex. Jag tycker nog du ska ligga lite lågt där ett tag. Tänka efter lite. Hur kär är du i honom? Är det mer en förälskelse än riktig, bultande kärlek? För det är alltid dumt att satsa på vänners ex, framförallt om han/hon fortfarande har känslor för personen. Det är ju att riskera vänskapen... Men samtidigt så kan man ju inte styra sina känslor. Är det så att du inser att du är rejält kär i din kompis ex, ja då är ju det rätta att våga satsa, trots att det inte är världens mest optimala situation. Men jag tycker inte du ska stressa. Gör slut med din nuvarande kille först och låt det sjunka in ett litet tag. Man mår aldrig bra av att stressa med grejer. Stort lycka till!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.