Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! :D Jag är en tjej på 16 år och har varit tillsammans med en helt underbar kille i lite mer en än månad nu. Jag är medveten om att han brukar ha svårt att svara på mina sms eftersom att han i vanliga fall tränar och pluggar en massa men han har brukat svara på mina sms när han har fått tid eller så har han själv skickat sms till mig men nu har han slutat med att både svara och skicka sms till mig jag har inte sms:at han över mycket max 5 sms om dagen när vi har snackat mycket men nu skriver jag typ bara godmorgon och godnatt men han svarar inte ändå vad ska jag göra? Känner mig helt bort glömd jag vet inte vad jag ska göra! Vet inte om han tycker att jag är för "på"
  • SVAR Hej! Jag tycker du ska ta upp det här med din kille. Om det inte känns för jobbigt är det bra att fråga rakt ut: "Varför svarar inte du på mina sms längre?". Vem vet, han kanske bara haft extra mycket att göra, eller så vill han hellre prata i telefon med dig? En sak jag lärt mig när det kommer till förhållanden är att det alltid blir bäst om man är ärliga mot varandra. Är någonting jobbigt - ta upp det med en gång, innan det hinner bli världens grej. För oftast finns det en naturlig förklaring, bara man snackar igenom det. Men det kan ju också vara så att din kille tycker du är för "på" och känner sig stressad av att du messar honom mycket, och då är det nog bra om du respekterar det och tänker på att inte messa fullt lika ofta. För det behöver ju verkligen inte betyda att han inte känner lika mycket längre. Lycka till!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.