Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Det är en kille som jag är lite små kär i. Vi har träffats en gång och då var det tillsammans med massa andra människor. Just då tyckte jag väl inte mer om honom än att han verkade snäll och dessutom var jätte snygg. Men när min kompis dagen efter sa att denna killen hade sagt att han tyckte jag var snygg så har jag inte gjort annat än att tänka på honom typ. Jag är en tjej som inte får höra sånt så ofta. Mina kompisar tycker jag ska ta kontakt med honom på sms eller liknande , men jag vågar inte, hur ska jag göra?? Har tänkt ta kontakt med honom flera gånger men tänker hela tiden att det kanske inte var sant det där med att han tyckte jag var snygg....HJÄLP!!
  • SVAR Hej! Jag tycker absolut du ska ta kontakt med honom, vad har du att förlora liksom? Nä, testa att flirta lite. Har du hans nummer kan du ju bara skicka iväg ett mess, typ: "Kul att ses, du verkar skön... Skulle du vilja ta en fika nåndag och snacka lite mer?" Det VÄRSTA som kan hända är ju att han inte är på, men då har du i alla fall försökt. Och man vill ju inte hålla på och älta grejer man inte vågade göra, eller hur?
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.