Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! jag är en tjej på 16 år och lever med mina 3 äldre bröder! jag har super bra kontakt med dem, jag och mina bröder hade t.o.m öppet prat om sex! men problemet är att jag ser mig själv som ett hinder! .. jag kan värkligen prata om mina bröder kan ge mig ett tips men det fungerar liksom inte. hindret är att jag vill verkligen ha en perfekt kille. jag går för mycket på utseéndet och mindre på insidan jag vet inte hur jag ska bära mig åt! gillar en kille men han ser ut som en "skogsmulle" xD svårt att förklara men jag behöver hjälp! :O
  • SVAR Först och fräåmst: Superhärligt att du och dina bröder verkar ha en så fin relation! Det ska ni verkligen känna er stolta över. Sen det här med att döma för mycket efter "förpackningen"... Jag talar av många års erfarenhet när jag med handen på hjärtat säger att de absolut bästa killarna, de som är snällast (för snällhet är en egenskap man ska värdera OTROLIGT högt, och inte blanda ihop med mesighet) och skönast att vara med, det är dom som INTE ser superhunkiga ut. För de superhunikga är oftast alldeles för medvetna om sin egen snygghet och har byggt upp ett jobbigt stort och oskönt ego på grund av det. Min kompis Anna, som har samma teori, säger att alla hunk-snygga killar hon legat med har mest legat med sig själva under tiden... Ja, du fattar. Det jag vill komma fram till är att det är jätteviktigt att våga släppa alla krav på utseende och istället tänka större. Visst, man måste ju tända på personen i fråga, men är du intresserad av en fin kille som råkar se ut som en "skogsmulle"... Well, vad gör det att han ser ut som han gör om du ändå gillar honom? Min kille ser också ut som en skogsmulle men är det finaste, roligaste och för mig snyggaste killen i hela världen. Man måste lära sig att strunta i all ytlighet ibland och bara gå efter vad hjärtat säger, så säger jag. Stor kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.