Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! jag behöver verkligen hjälp, detta gör mig olycklig.. jag är snart 15 år och jag har inte haft ett förhållande ännu, inte ens i närheten. och nu tycker jag det är dags. jag har börjat gilla en som är 20 år. vi har honom på idrotten i skolan.han praoar där. och jag har ett problem, alla som jag gillat, jag vågar aldrig berätta det för dom, aldrig. och jag kommer aldrig våga heller, den saken är klar.. men finns det något annat man kan göra så att jag blir mer intressant för han? inte fråga efter nummer eller något sånt. jag är feg.. / en som vill vara anonym..
  • SVAR Hej! Det där du beskriver är otroligt vanligt, jag tror vi alla känner/har känt så någon gång. Man gillar någon men är för "feg" för att visa det, Men jag tycker inte man ska kalla det feghet, utan det är bara helt mänskligt. Det är blottande att visa såna känslor och man är ju alltid rädd för att dom inte ska bli besvarade. Men jag tycker verkligen inte du ska ha ångest över att du inte haft något förhållande ännu, du är ju inte precis fyrtiofem;) Min första kille träffade jag i nian, innan det hade jag knappt kysst någon. Det ska ju kännas bra också, att man verkligen kan lita på den man är ihop med, och att den personen är en schysst och bra människa. Vad gäller din gympaprao så tycker jag du ska ligga lite lågt i skolan (det är nog inte tillåtet för honom att ha ihop det med någon elev, skulle jag tro), men du kan ju leta upp honom på t.ex Facebook och börja snacka där. Du behöver ju inte flirta direkt utan bara prata lite i chatten, kolla läget... Som sagt: Känn ingen stress, det är inte på något sätt "onormalt" att inte ha haft ett förhållande när man är femton. Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.