Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA hej! jag e jätte kär i en kille som kanske värkar lite kär i mig med! jag vill fråga chans men e rädd att han säger (nej!!) och säger det till alla sina kompisar och så blir jag retad. sen vågar jag inte fråga för att jag e svartsjuk för att han går och stöter på andra tjejer. hur ska jag fråga chans om inte i skolan? hur ska jag veta om ha gillar mig? hur ska jag komma över all svartsjuka??
  • SVAR Hej! Jag tycker du är lite väl nojjig faktiskt. För varför skulle den här killen reta dig för att du visar att du gillar honom (genom att t.ex fråga chans)? Det är absolut inget att skämmas över att man gillar någon, men det är såklart alltid jobbigt att inte få känslorna besvarade. Jag tycker du ska lägga till den här killen på typ Facebook eller liknande (om ni inte redan har varandra där) och sen börja snacka med honom via nätet. Du behöver ju inte fråga chans med en gång utan kan snacka om annat först, för att känna av hur han verkar känna för dig. Är han intresserad så vill han ju prata med dig och ja, sånt märker man nästan alltid. Sen, om han verkar på, då kan du lägga in fråga chans-stöten. Får du ett nej... Ja, då är det bara att borsta bort dammet och resa sig igen. Hela världen är full av fina killar, så deppa inte för mycket över honom om han ändå inte verkar intresserad. Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.