Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej, jag gillar en kille som är ett år yngre än mig, och jag har typ frågat chans på honom några år tidigare och han sa nej. men jag är kär i honom nu med vi känner varandra men inte 100 %. mina tre bästisar tycker att han är omogen. och jag vet inte vad jag ska göra, jag vill va tsm med honom. vet inte om jag vågar fråga honom vad han känner för mig. ska jag fråga eller hur ska jag göra?! tacksam för svar :)
  • SVAR Hej! Jag tycker du ska försöka börja läsa den här killens signaler lite mer, verkar det som att han gillar dig? Men det kan ju vara så att han gillar dig jättemycket men är för blyg för att visa det, och då finns det ju inte så många andra sätt att få reda på det än att faktiskt fråga. Men om du tycker det är jobbigt att fråga rakt ut kan du ju börja hänga mer med honom och flirta litegrann... Typ ge honom komplimanger, ta i honom (t.ex. en hand på hans arm) för att visa att du är intresserad. Och efter ett tag kan du ju berätta vad du känner, säga att du gillar honom. Och jag tycker du ska förklara för dina tre bästisar att du faktiskt gillar den här killen på riktigt och att du vill att dom stöttar dig i det, vad dom än tycker om honom. För det viktigaste för dom borde ju vara att du är glad och mår bra i det här, eller hur?
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.