Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag har ett problem, och jag ska försöka berätta det så bra som de går! Okej; Jag är 14, fyller 15 i sommar. Min storebror och hans kompis fyller 16 nu i vinter, det är såhär att en av hans kompisar. Vi kan kalla han "Axel", han har jag gillat sen jag gick i 4:an-5:an något sånt, och han har även gillat mig. Nu i Åttan så har jag slutat att gilla han lika mycket, men jag skulle ändå vilja bli ihop med han om han ville det. Och här är problemet; Min bästa vän "Anna" har börjat gilla han nu, skickat sms till han med hjärtan och sånt. Han hade skrivit att hon var söt i ett sms med. Så när jag va med henne för någon dag sen berättade hon detta för mig, efter att hon berättat alla i hennes klass!!?? och sen frågade hon mig om det var okej. Och jag svarade inte direkt ja, utan mer att jag bara inte gillade honom mer på det sättet! Men jag vet inte om jag tycker att det är okej egentligen, för jag menar, jag skulle ALDRIG i hela mitt liv bli ihop med någon som hon gillat/vatt ihop med eller så. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu, jag kan självklart inte stå ut med tanken på att se dom tillsammans, men jag vill inte heller svika min bästa vän! Inte för att jag tror att det skulle funka mellan dom om de skulle bli ihop, för de är så olika och massa sånt. Men bara tanken på att hon gör såhär mot mig, jag fattar inte varför! Så nu undrar jag vad du tycker att jag ska göra!
  • SVAR Hej! Jag tycker du ska sätta dig ner med Anna, bara ni två och prata ut ordentligt om det som händer. Anna vet ju att du har kämslor för den här killen, så hennes beteende är inte helt schysst. Men samtidigt: man kan inte styra över det man känner alla gånger. Det finns inget enkelt svar på det här, men det som kan göra allting mycket bättre är just att du och Anna pratar ut. Hon kanske inte fattat hur mycket du faktiskt gillar den här killen? Om du förklarar det(och det visar sig att hon mest är flirtsugen) så kan det ju hända att hon säger "jaha, men då är det klart att jag ska backa undan, förlåt mig". Sen kan det ju visa sig att hon också har väldigt starka känslor för honom och då är allting genast mer komplicerat... Men oavsett: prata ut om det här! Ingen kommer nå bättre av att det bara fortsätter vara som det är! Och glöm inte att om du inte får den här killen så finns det många, många andra som är lika fina på alla sätt och vis. Även om det kanske inte känns så just nu. Stor lycka till-kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.