Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag har kontakt med en kille via nätet som vi har gjort i 2 år snart. vi har aldrig träffats. Vi har varit tillsammans flera gånger typ, och vi har camat, smsat och allt. Han säger dock att han inte kan ha ett förhållande förrän han flyttar hemifrån. det är 1 ½ år dit. jag hatar mig själv och min kropp men han vill jag ska lita på honom och visa den för honom. han säger att det inte funkar annars, och visst det är väl ok. men sen säger han att han vill se mig utan kläder. jag har sett honom utan, men pga hur dåligt jag mår av min kropp vill jag inte det. han säger hur ska du då visa för mig irl? jag älskar honom så himla mycket. e rädd att han dumpar mig när han ser mig i verkligheten som alla andra gjort. vad ska jag göra?
  • SVAR Hej du! Jag tycker det här låter son att du inte känner dig trygg med den här killen. För jag har också hatat min kropp och inte velat visa den för någon (inte ens i duschen efter skolgympan) men så träffade jag en jättefin kille som fattade läget och gjorde så jag kände mig trygg... Tillslut vågade jag visa mig naken för honom, men det tog lite tid och han pressade mig inte till någonting. För det är det viktiga här, du ska absolut inte känna dig pressad till att göra någonting som inte känns bra! Den man är kär, och som är kär i en, ska ju som sagt få en att känna sig trygg, inte tvärtom. Så jag tycker du ska ta ett snack med den här killen, helst irl och förklara att du inte kan vara ihop med någon som pressar dig eller bara är den som har rätt att ställa krav. Det ska vara jämställt i en relation, alltså ska du också kunna ställa krav på honom. Han ska inte bara vara den som sätter reglerna och säga typ: "Det här gör vi på mitt sätt eller inget sätt". Det är inte schysst och det får bara dig att nå dåligt... Och du förtjänar att må BRA! Glöm aldrig det. Stor kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.