Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej världens bästa Cissi! Jag är 18 år och mina föräldrar låter mig inte sova över med min pojkvän. Jag vet att jag får bestämma själv eftersom jag är myndig, men det funkar inte riktigt så. Känns bättre att ha deras tillåtelse och någon revolution orkar jag inte med psykiskt. De tycker att vi sak "vänta" men vi har varit ihop ett halvt år och kännt varandra längre än så, mamma är superkristen och ja... What to do?
  • SVAR Gud vad jobbigt det låter, att vara myndig men ändå känna att ens föräldrar bestämmer över en. Det är nog tyvärr vanligare än många vill tro, jag har själv vänner som varit med om samma sak som du. Det jag tycker du ska göra är att bjuda hem din pojkvän, och att ni och dina föräldrar sätter er ner tillsammans och pratar igenom alltihop. Förklarar ni för dem att ni älskar varandra och har en fin och trygg relation så kanske de kan inse att du ska få göra vad du vill, bara det gör dig lycklig. Och du ÄR myndig, du FÅR göra vad du vill. Om det här snacket med dina föräldrar inte fungerar måste du luta dig mot det faktumet. För även om det är skitjobbigt så har de INGEN rätt att bestämma över ditt liv och din sexualitet. Det är enbart ett förtryck. Och du är verkligen värd mer än bli styrd av dina föräldrar som vägrar låta dig bli vuxen och ta dina egna beslut. Så stå på dig, våga ställa dina föräldrar mot väggen och framförallt: Våga följa ditt hjärta.
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.