Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hejsan! Jag är kär i min kusin! Helt sjukt kan man tycka.... Han är världens finaste kille. Men iallafall när vi träffas har vi massa att prata om och vi kramas varje gång vi ses. Ibland verkar det nästan som han flörtar med mig (!) och jag kan inte sluta tänka på honom. Men han är 7 år äldre och ibland känns det som om han känner likadant för mig.... Men vad ska jag ta mig till! Att vara kär i sin kusin och desseutom få honom, är väl helt sjukt... Eller?
  • SVAR Hej! När jag var programledare för radioprogrammet P3 Star fick vi å och då frågor om kusiner och pirr i magen, så särskilt ovanligt verkar det inte vara. Och det är heller inte olagligt att "ha ihop det" med en kusin, som det är med t.ex ett syskon. Vissa kanske tycker det är "äckligt" eller konstigt, men folk har ju alltid massa åsikter om det mest så det tycker jag man kan skita i, bara man är kär. Men det låter ju som att det du och din kusin har mer är en flört, så jag tycker du ska tänka efter lite på vad du vill. Vill du bli ihop med honom? Är han rätt för dig? Känns det bra i magen är det bara att köra tycker jag. Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.