Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag är 20 år och är tillsammans med en tjej och det är så att vi bråkar hela tiden! Båda har kort stubin men ibland så kan hon bli arg för väldigt små saker. Vårat förhållande hänger på en väldigt skör tråd och jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra mer! Blir osäker om det är värt och satsa mer på det här eller gå vidare, vi har varit tillsammans i 6 månader och vi har haft det upp och ner sen första månaden. Kan du komma med några tips på vad man kan göra för att det ska bli mindre bråk?
  • SVAR Prata! Jag har själv världens kortaste stubin, men det har liksom löst sig lite i mitt förhållande, just för att vi har pratat om det. Viktigast tror jag att visa att en försöker ändra sig och inte göra om samma sak om och om igen. Jag tycker du ska våga prata med henne, förklara att det känns nästintill ohållbart och se hur hon reagerar på det. En får ju offra lite och antränga sig när en är ihop med någon, om det är du som ska klara av den korta stubinen eller hon som måste tänka lite, det kan egentligen bara ni avgöra. Mitt bästa trix mot kort stubin är att jag räknar till 10. Och att jag får vara ifred ett slag. Så har vi löst det. Jag får lösa "surheten" och sen kan vi prata. När det är småsaker så rinner det också väldigt ofta av fort. Prata om det, och känn efter! Lycka till /Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.