Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej Emerentia! Jag är en snart 16-årig tjej som har ett problem. Det är så att jag har blivit helt totalt kär i min före detta lärarvikarie! Han jobbar inte på vår skola längre, han jobbar nu i en liten butik inne i stan. Och han har tydligt sagt att vi inte ska se honom som en lärare, utan som en helt vanlig kille nu. Han är 20 år, och den sötaste, snyggaste, roligaste och mest underbara killen jag någonsin har träffat! Men hur ska jag göra? Jag vill så gärna lära känna honom bättre, och jag klarar inte av att vara utan han mer snart. Jag tänker på han nästan hela dagen och hela natten. Jag bor i en ganska så stor stad, så det är inte så säkert att jag träffar han ofta heller, men jag vill börja träffa honom, eller verkar det konstigt? Att börja umgås med en nästan 4 år äldre kille man har haft som lärarvikarie en termin? Grymt tacksam för ett snabbt svar, KRAM!^^
  • SVAR Hej där! 
Ja du, den där känslan känner jag igen, du kanske kan ge det ett försök, gå till butiken där han jobbar, och prata lite med honom, ibland räcker det, så upptäcker en att han inte var en sån super-kille, det finns ju en risk att liksom ha byggt upp något i huvudet ibland du vet... så gå dit och kolla och känn. Verkar han bra och inte är helt från vettet kanske det funkar. Fyra år är ganska många år nu, men inte senare, det är en liten avvägning du måste göra där!
 Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.