Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! här kommer en fråga som kanske inte hör till ämnet, men jag skulle bli glad om du svarade på den :) Det är så här att jag är förälskad i en kändis! Det är Bill Skarsgård! Och alla säger att det är normalt att vara det, och att det går över sen... men jag känner en känsla som jag aldrig känt förut! (jag har varit förälskad i många kändisar) Jag till och med gråter för att det känns som att vi inte kommer träffas! men på nåt sätt så känns det som att ödet kommer göra så att vi träffas... (virrigt) och jag drömmer på många sätt att vi träffas, och att jag får prata med honom... föJag har lixom glömmt bort allt annat som jag gillade förut... nu fokuserar jag på honom! Och HUR ska jag berätta för mina kompisar m.m att jag gillar han!? Det känns som att de kommer att skratta "retas" Och en sista sak! Om jag bara skulle se honom så skulle det inte kännas nog bra, för jag vill prata med honom! Snälla jag behöver hjälp! Jag vill träffa han HUR?? Tacksam för svar :)
  • SVAR Hej Maddie!
    Jag var vrålkär i Fredrik Ljungberg när jag var yngre, varenda fotbollsmatch han spelade såg jag och det gjorde ont likt när någon vrider ur en skurtrasa i hjärtat när jag såg honom. Vi träffades aldrig, och jag tror att det nog mest var tur. För vi hade nog inte så mycket gemensamt förutom mina svallande känslor och drömmar. Det är lite halvkrångligt att komma folk som är kära nära. Du kanske kan maila hans agent? Det kan vara bra att få det ur sig tänker jag. Så att det liksom rinner ur kroppen. Och om du skulle se honom på stan tycker jag att du ska gå fram, han verkar trevlig och när jag såg honom en gång pratade han en massa med folk som bara kom fram.
    Berätta för dina kompisar på samma sätt som du berättade för mig. Att du själv är lite förundrad över det och så, de kommer säkert fatta! Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.