Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA jag är jätte dålig i sängen, jag skäms så fort jag ska göra någonting på min pojkvän. jag gråter nästan bara av att skriva det just nu. han frågar tillochmed om det jag gör känns på mig, det gör det inte men jag trodde att det kändes på honom. jag tycker det är jätte jobbigt att prata med han om det, så jag skulle ville undvika det. trots att vi har varit tillsammans lite över ett år.. jag blir 18 år i veckan och jag vet inte hur jag ska bete mig när vi är under täcket. har du några tips eller så ? tack!
  • SVAR Hej du! Först och främst: du måste våga tro på att du kan ha jätteskönt sex! Det finns ingen som är dömd till att vara dålig i sängen, utan allting handlar om att våga tesat sig fram och tro på att man kan! När jag började ha sex kände jag mig helt lost, jag visste ingenting. Men så insåg jag att hey, jag kan ju bara bli bättre! Jag och min dåvarande kille testade oss fram, tog det steg för steg... Och det blev jättebra efter ett tag. Alla gillar olika grejer, så det är viktigt att försöka hitta det man själv och den man ligger med tycker är skönt. Det låter ju som att ni inte kunnat läsa varandra så bra i sängen, och då blir det ju inget toppensex heller. Så våga tro på att du ÄR bra, och att du och din kille kan ha det jätteskönt. Sen testar ni er fram till det ni båda gillar. Det är dessutom viktigt att kunna prata öppet med sin partner om sex. Ställ er frågan: Vad gillar vi mest? När har vi bäst sex? Hur kan vi testa nya, spännande grejer... ? Ni har ingenting att förlora, så kör på! Peppkram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.