Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag är så kär i en helt underbar kille, vi har mycket gemensamma intressen och vi har snackat en del och även varit på samma läger en vecka och han är så otrolig gullig. Problemet är att han är ganska mycket äldre än mig, han är 6 år äldre, men det känns verkligen inte så när vi är tillsammans. Han pluggar även utomlands just nu, så jag har försökt ta det lite lugnt och inte varit för framfusig. Lite flörtig har jag försökt vara och jag undrar hur jag ska göra... jag är asrädd att sumpa det eftersom jag är så kär och han är så himla fin.Vad är ett bra move att göra? Tack, du är grym Cissi!
  • SVAR Fina du;) Jag tycker det här med ålder är ganska oviktigt, så länge man verkligen inte känner att det är ett hinder. Min kille är drygt åtta år äldre än jag men det är absolut ingenting som spelar roll för någon av oss, det gör vår relation varken bättre eller sämre. Alla är vi ju olika, vissa har mognat jättefort, andra är som typ arton fram tills de fyller fyrtio... Så jag tycker inte du ska hänga upp dig på några år så länge du är kär och han är snäll och bra! Det här med distansförhållande kan vara klurigt men bara man bestämmer sig för att det ska funka så brukar det göra det. Jag tycker absolut du ska våga visa att du är kär i honom och vill vara med honom, han känner troligtvis precis likadant. Det är bara dumt att hålla på och spela massa "svåra" spel bara för att... Ja, vadå? Är han fin - kör! Dom fina växer inte på träd alla gånger. Kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.