Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag är sjukt glad för att jag äntligen hittat en kille, men problemet är bara det.. hans nästan bästavän är också kär i mig och skriver hjärtan och ord som tex, du är söt, och jag gillar dej, och sätt på camen så får jag se hur du ser ut. men när jag väl gör det säger han bara om han får se min mage.. nu har han också ljugit om att min pojkvän vart otrogen mm. jag blev sjukt arg och berättade för min kille. han blev arg och nu är dom ovänner. vi har nu löst det och det gillar ju såklart inte min kille. Vad ska man göra?
  • SVAR Hej! Jag tycker verkligen den här killen som också är kär i dig beter sig som en stor idiot. Han vill uppenbarligen bara förstöra för dig och din kille, b.la genom att ljuga om grejer. Att han dessutom hetsar dig via camen, det är INTE okej. Okej att olycklig kärlek man göra folk lite knasiga men man kan inte bete sig hursomhelst och förstöra för andra. Så jag tycker helt enkelt att du ska be din kille ta ett ordentligt snack med sin kompis och sätta ner foten. Och att du också gör det när du får chansen. Fortsätter han tjata om att han vill se dig via camen så säger du bara "Nej, jag är kär i min kille och tänker inte göra något sånt här för dig". Den här killen verkar behöva höra att hans beteende INTE är okej för att fatta att han gör fel. Stor kram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.