Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag går i samma klass som en kille som jag vart kär i i ett halvår. första månaderna var han jätte snäll mot mig verkligen som en riktig vän. Någonstans vände allt. Först blev han så taskig mot mig så att jag mådde dåligt. Nu när skolan börjat igen så ignorerar han mig. Han kollar nt ens på mig. En annan jobbig grej är att två av mina vänner (fake namn) Emma och Wictoria är med honom hela tiden och när jag e med de så skiter han i mig totallt. Vad ska jag göra? Jag mår jätte dåligt...
  • SVAR Ska jag vara ärlig så tycker jag det är BRA att han visat sitt rätta jag. För du förtjänar en kille som är schysst, inte någon som beter sig som han gör mot dig nu! Jag vet att det är skittufft att få sitt hjärta krossat, men ibland måste man inse att någon man gillar inte är bra för en, att man förtjänar betydligt bättre! Sen kan man ju fundera på om han beter sig taskigt bara för att testa dig eller något annat töntigt, för att "play:a" dig, men det tycker jag inte spelar någon roll, egentligen. Den personen du ska vara ihop med och kär i ska vara snällast i världen. Han ska gilla dig för den du är och behandla dig med respekt, alltid! Så jag tycker du ska försöka komma över den här killen och istället spana in en bra kille. Även om det tar lite tid för hjärtat att läka ordentligt. Det är värt det!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.