Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag har ett ganska stort problem. När folk pratar om mig blir det oftast "blattebruden" eller "hon som är med turkarna". Nått i den stilen. Jag är väldigt mycket med de utländska killarna, som vän. Har inte hållt på med någon på "det sättet". Jag tycker verkligen om de här grabbarna! De är hur sköna som helst och jätteroliga. Men alla andra ogillar, om man är med dom är man sliskig. En äcklig blattebrud helt enkelt. Och så är man framför allt "skämmig". Det är vad alla säger att jag är, skämmig. allt detta har fått mig att börja skämmas över mina utländska vänner. grupptrycket eller vad fan det är har iallfall fått mig så svag så att jag börjar falla för allt snack. jag kanske inte ska vara med dom endå? den frågan är ständigt i mitt huvud. jag blir ogillad av alla andra då. allt handlar om alla andra. hjälp mig!
  • SVAR Hej fina du. Jag vet att det är svårt att bara skaka av sig alla dumheter folk vräker ur sig, men du ska VERKLIGEN inte lyssna på dom som har massa åsikter om vilka du umgås med. För tänk såhär: Så länge DU mår bra av att hänga med dom du hänger med, så länge ni har kul och inspirerar varandra - då betyder andras inskränkta åsikter och jo, rasistiska värderingar absolut ingenting. Vem vet? Dom som snackar skit om dig och kallar dig saker kanske mest är avvis på att du och dina vänner verkar ha så kul ihop? Det är inte alls omöjligt att det är så. Så fortsätt följ din magkänsla och häng med precis vilka du vill! Stå på dig! Kram, Cissi
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.