Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA JAG har ett problem jag gillar en extremt söt och snäll kille JAG har varit hemma hos honom två gånger och vi verkar gilla samma saker men varje gång vi har varit hemma hos honom har vi varit fem personer. JAG tror inte han gillar mig utan JAG tror hans tvilling bror gör det sedan fins ett problem till min kompis gillar också honom och JAG vill liksom inte svika henne snälla hjälp mig!
  • SVAR Hej! Jadu, det här var ju lite av en soppa... Jag tycker du först och främst ska snacka med din kompis om den här killen, helt enkelt kolla vad hon känner inför honom. Är det så att att hon också gillar honom... Ja, då tycker jag faktiskt ni ska sätta er vänskap före honom. Ingen kille i världen är nämligen mer värd att sabba en kompisrelation för. Det här med att gilla någon händer ju ganska ofta, och man ska nog skilja på det och att verkligen vara kär, inte kunna sluta tänka på en person. Så jag tycker du ska försöka undvika att hamna i en känslosoppa och istället välja att satsa på en helt annan kille. Någon som dina kompisar kanske inte känner? Lycka till, peppkram!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.