Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! jag har ett STOOORT problem! Min bästis och jag gillar samma kille! Det låter ju som vilket problem som helst, men det är lite mer än så: För ett par dagar sedan chattade hon med denna kille och det var bara lite småprat, men sen råkade hon slinta med fingrarna och skrev ett hjärta till honom (hon sa iaf att hon råkade, men i hans logg hade han en "kedjestatus" där det stod "Alla singlar ska lägga ut detta innan 4-5 minuter annars är du singel förevigt, tiden börjar nu! ♥ Om någon skickar ett "♥" i PM till dig så betyder det att hon/han vill ha ett förhållande med dig nu eller i framtiden"). Men hon skrev till mig för några dagar sedan att killen hade skrivit ett hjärta tillbaks! Hon har åkt iväg under lovet och jag vet inte vad som händer när skolan börjar och hon träffar killen igen. Killen går i vår klass och min kompis har känt honom sen vi började sjuan. Jag har känt honom längre än så, eftersom min andra bästis är kusin med honom så jag har varit 5 dagar i deras gemensamma stuga i när han var där och vi hade verkligen kul då. Jag tror att han gillar mig, han tar kontakt och tittar på mig och pratar med mig ibland. Han har aldrig direkt visat något större intresse för min bästis. Jag trivs verkligen med honom, han är sjukt snäll och får mig alltid att skratta. Han är inte direkt snygg, men jag gillar honom för den han är. Jag skulle bli sjukt ledsen om jag var tvungen att ge upp honom. Problemet är bara att det är min bästis han också verkar gilla. Jag vill inte såra henne heller. I svar på mejlet till henne skrev jag bara att jag var glad för hennes skull. Men nu kommer frågan, vad ska jag göra? Ska jag säga till homnom vad jag känner så snart som möjligt eller ska jag ge upp honom? För de har ju inte blivit tillsammans än.
  • SVAR Säg nåt! Det tycker jag! Säg till honom att du vet att det är krångligt och så, men att du var tvungen att berätta något för att annars skulle du spricka. Och håll ut, blir han och din vän ihop, så kommer hon förlåta dig, och är det ni som blir ihop kommer hon förlåta dig i sinom tid då också. Kärlek rår en liksom inte riktigt på faktiskt. Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.