Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Jag har träffat en kille som är 2 år äldre på tisdag har vi varit ihop i 4 månader. Mamma gillar inte honom och förra helgen kom jag hem från honom och han har en syster som är 2 år yngre än mig vi brukar alltid skojbråka hon och jag bråkade lite i helgen och hon slog mig i ansikter så jag fick ett blåmärke på kinden de gjorde inte ont. Men mamma tror att han slog mig rätt på kinden och det är absolut inte sannt. Så jag får inte träffa honom över huvud taget nu har inte träffat honom på typ 2 veckor nu bara pratat me honom. Jag skanar honom så mycke och vi har sagt sanningen men hon tror oss inte. Det värker i hela min kropp och jag orkar inte när jag säger att jag måste prata med henne för att jag inte mår bra säger hon bara att hon mår för dåligt för att prata,att jag är dum huvet och avskyvärld, att hon inte kan se mig och att jag bara vill att hon ska ta livet av sig. Jag vet inte vad jag ska göra någre tips orkar inte mer.
  • SVAR Är det din mamma som inte vill prata med dig? Finns det någon annan vuxen du kan prata med? Någon i skolan, eller någon släkting, eller någon annans storasyskon? Jag tror det är viktigt att du får prata med någon, och kanske att den du pratar med kan prata med din mamma. Ibland är det lättare när vuxna får prata med andra vuxna. 
Ta tag i någon du känner förtroende för och förklara. 
Jag hoppas att det löser sig, 
kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.