Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag heter Lovisa och jag är 12 år. Jag har jättelänge varit fast besluten att inte dra några förhastade val när det gäller kärlek och har sagt att jag inte ska vara ihop med någon fören jag är redo. Problemet är att jag inte vet om jag är redo. Nu är jag kär i en kille (tror jag iaf, har ju ingen erfarenhet) och han har frågat chans på mej tidigare men jag har sagt nej(mest för min stolthets skull). Han har frågat mej 2 gånger men jag vet inte om jag vågar fråga själv och jag vill inte skicka en kompis. Det är fegt. Vi är typ bästa kompisar men ganska ofta typ "Bråkar" vi; mest på skoj. Jag vet att han fortfarande är lite kär i mej men jag vet inte om det räcker, eller om jag vågar ha ett förhållande. Jag orkar inte med att gå igenom en sån pest som det garanterat blir när nån gör slut; jag mår tillochmed dåligt när mina vänners killar gör slut med dem. Snälla hjälp mej!
  • SVAR Hej Lovisa,
    jättesvårt, men är du redo så känner du nog det. Att vara ihop behöver inte vara jättekompilicerat, utan de bästa förhållandena är ju som att ha en bästis liksom... Våga fråga eller skicka en vän. Gillar du honom har du inget att förlora tycker jag! Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.