Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Jag och min kille har varit tillsammans i lite mer än ett år och jag älskar honom verkligen. Men jag gjorde ett VÄLDIGT STORT misstag och nu säger han att han måste fundera över sina känslor för mig. Han har "funderat" i ca två månader nu. Vi pratar med varann varje dag och det känns som han gillar mig men han säger att han fortfarande inte vet. Men idag sa han till mig att han gillar mig, men att han inte vet hur mycket och om det är tillräckligt mycket. Det jag vill fråga är: vad kan jag göra? Finns det ens någonting jag kan göra? Jag har funderat på att sluta prata med honom ett tag, då kanske han börjar sakna mig och inser att det borde vara vi? Jag gör verkligen vad som helst... Kan inte släppa honom nu...! Snälla, snälla, hjälp mig!
  • SVAR Fråga honom! Han kanske säger att han vill att ni inte ska höras, eller så vill han höras, det är egentligen bara ni som kan avgöra det tillsammans. Förklara hur du känner, säg att du vill att ni ska vara ihop och att du gör det som krävs för det. Sen får han inte låta dig hänga för länge, är en kär brukar det kännas ordentligt tänker jag. Lycka till! Kram
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.