Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA jag tror jag är kär men jag vet inte , det var ganska längesen jag var kär haha , hur ska jag veta om han gillar mig ? kan du inte ge mig några flirt tips också ? jag suger verkligen på att flirta :)
  • SVAR Va kul att du (kanske) är kär! Det är svårt att bara veta om någon gillar en. Man måste liksom kommunicera det på ett eller annat sätt. Enklast är ju så klart att ta "snacket", dvs berätta för honom hur du känner bara rätt upp och ner och fråga vad han känner tillbaka. Läskigt kanske, men det ända sättet att veta helt säkert! Plus då vet du att han verkligen vet hur du känner också. Känn efter hur du känner på riktigt och våga! Och flörttips kan jag försöka mig på också! Av min erfarenhet gillar killar tjejer som ofta är lite svårflörtade.. Eller, du vet lite "man vill ha det man inte kan få"-klassikern. Själv har jag inte alls bettet mig svårflörtad runt någon jag gillat, tvärtom! Men jag lyckades få världens bästa kille ändå så alla är ju olika på det sättet liksom. Bäst är bara att vara sig själv och sen brukar det mesta lösa sig självt när man träffar rätt person! Flörta på!
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.