Girls1st sweden Libresse initiative
 
 
 
 
Fråga och svar
 
  • FRÅGA Hej! Min kille är osäker på sina känslor för mig och jag är jätte rädd att det ska ta slut... Eftersom det var mitt fel att han blev osäker är jag nästan säker på att han bara är rädd att det ska hända igen. Jag har pratat med honom och sagt att jag aldrig ska göra om det men han är fortfarande osäker. Jag vet inte hur jag ska göra för att han ska inse att han gillar mig? Och om han inte inser det, hur ska jag göra för att glömma honom? Han är hela min värld..!
  • SVAR Det enda du kan göra är att verkligen berätta hur du känner och lova, även om det egentligen itne går, att det inte ska hända igen. Behöver du glömma honom tycker jag att du ska försöka att inte tänka på honom, inte prata om honom och bara låtsats som om att han är luft, ingenting alls. Jag glömde en kille så och det var, i alla fall för mig, det mest effektiva. Jag lät det också ta sin tid, jag träffade ingen annan och var själv. Jag hånglade inte eller nåt, jag lät det värka ur kroppen och sen när jag träffade killen jag är ihop med nu så var jag liksom färdig och helt klar med det. Och det bästa då var att jag visste att min kille, Love, inte vara var en rebound, utan att det var kärlek på riktigt. Så låt det ta tid. Och låt dig själv vara ledsen, men ignorera honom sen. Lycka till, det är svårt, men går. Kram Emerentia
  •  
 
kommentarer
  • Det finns inga kommenterar än.
 

Vill du skriva en kommentar?Du måste vara medlem i Girls1st för att kunna skriva kommentarer eller be om peppning. Logga in eller registrera dig!
När du är medlem kan du också dela med dig av dina berättelser och diskutera olika ämnen i forumet – och en massa annat!
 
 
 
 
 
 
Loading
Har du glömt ditt lösenord?
Det är lugnt! Skicka bara in ditt användarnamn eller din e-postadress så skickar vi dig dina inloggningsuppgifter.
Glöm inte att skriva din e-postadress (eller ditt användarnamn).
E-postadressen (eller användarnamnet) som du har angett verkar vara ogiltig
Ett e-postmeddelande med instruktioner har skickats till din e-postadress.
Det uppstod ett serverfel när du försökte skicka ett e-postmeddelande. Kontakta administratören.
Email eller användarnamn
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Din webbläsare är lite mossig :-(
Uppdatera till någon av följande versioner så att du kan komma åt alla funktioner på Girls1st:
1.5
6.0
2.0
2.0
 
 
 
Sök
  • Söker... Loading

 
 
 

Ta bort konto

Ditt Girls1st.se konto är borttaget.